Brezilyalı'yı aklından çıkaramıyor

G.Saray'daki sol bek arayışının hâlâ sonuçlanmaması Fatih Terim'i kızdırdı. Terim, yönetime "Carlinhos'u istiyorum. Şayet o olmazsa Siqueira'yı alın" dedi.

Galatasaray'da yönetim, sol bek transferine yoğunlaştı. Uzun zamandır defansın soluna takviye için çalışan ancak yabancı kontenjanı nedeniyle kimseyi alamayan sarı-kırmızılılar, Elmander ve Culio'yu göndererek bu bölgeyi güçlendirmek istiyor. Teknik direktör Fatih Terim'in yönetime, "Bir an önce bu işi bitirin. Carlinhos ilk tercihim ama Siqueira da olur" dediği belirtiliyor. 2017 yılına kadar Granada ile sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki Siqueira'nın Galatasaray'a sıcak baktığı biliniyor. Fluminense'de top koşturan Carlinhos da sarı-kırmızılıların önerisini kabul etmişti. Yönetim bu iki oyuncudan birini yakın zamanda resmen transfer edecek.

KAMPANYA BAŞLATILDI

Oynadığı üç hazırlık maçında da sol bekte görev yapan Hakan Balta ve Riera'nın performansı, taraftarlara kampanya başlattırdı. Başkan Ünal Aysal'a hitaben twitter aracılığıyla başlatılan kampanyada takıma mutlaka bir sol bek alınması gerektiği görüşü iletildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları