Brezilya basınında gündem Melo oldu!

Süper Final Şampiyonluk Grubu'na galibiyetle başlayan Galatasaray'da Felipe Melo ülkesi Brezilya'da basının bir numaralı maddelerinden birisi oldu

Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Beşiktaş'ı 2-0 ile geçen Galatasaray'ın ilk golüne imza atan ve karşılaşmada iyi bir futbol ortaya koyan Felipe Melo'nun performansı ülkesi Brezilya'da da ses getirdi.

Brezilya'nın en önemli haber sitelerinden Globo'da yer alan haberde, Melo'nun geçtiğimiz günlerde Albert Riera ile yaşadığı tartışmanın ardından konunun tatlıya bağlandığını ve iki oyuncunun beraber sahaya çıktığı maçta Beşiktaş'ı mağlup ettikleri ifade edildi.

Brezilyalılar, maçı 'futbol tanrıları daha fazla ironik olamazdı' şeklinde yaptıkları yorumda Riera ve Melo'nun henüz 11 gün önce kavgalı olduklarını ancak İnönü'de sahada beraber mücadele ederek galibiyet aldıklarını ve hatta Melo'nun attığı ilk gole ortayı yapan ismin Riera olduğunu vurguladı.

Melo'nun lakabı Pitbull'a ithafen yaptığı ve artık kendisi ile özdeşleşen gol sevincine de dikkat çeken Globo, karşılaşmanın normalde Cumartesi günü oynanması gerektiğini ancak yağmurun 'bahane' edilerek ertelendiğinin altını çizdi.

MELO'NUN SEVİNCİ İÇİN TIKLAYIN...

GAZETE MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN...


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları