Böyle şanssızlık olmaz! Marcelo Saracchi...

Galatasaray'ın Leipzig'den renklerine bağladığı Marcelo Saracchi, Kasımpaşa maçında oyuna devam edemedi.

Süper Lig'de 21. hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile Galatasaray kozlarını paylaşırken, sarı kırmızılılarda erken bir sakatlık yaşandı

Galatasaray'ın Leipzig'den renklerine bağladığı Marcelo Saracchi, sakatlığının ardından takıma dönerken, Kasımpaşa karşısında 11'de başladığı maçta tekrar sakatlandı.

Maçın henüz 3. dakikasında bir rahatsızlık yaşayan Saracchi'nin yerine oyuna Martin Linnes dahil oldu

Saracchi, sakatlığı sonrasında çok üzülürken gözyaşlarını da tutamadı. Genç oyuncuyu Fatih Terim, Hasan Şaş ve Yener İnce teselli etti

GS TV: "CİDDİ SAKATLIĞI YOK"

GS TV'de verilen bilgiye göre, Saracchi'nin ciddi bir sakatlığı bulunmuyor. GS TV'de yapılan açıklamada; "Marcelo Saracchi, ağrı hissettiği için kenara geldi ve riske edilmedi. Ciddi bir sakatlığı bulunmuyor. Son durumu kontrollerden sonra kesinlik kazanacak" sözleri sarf edildi.

FATİH TERİM: "DİKKATLİ OLMALIYIZ"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonundaki basın toplantısında yaşadığı sakatlık nedeniyle maça devam edemeyen Marcelo Saracchi'nin durumuyla ilgili soru üzerine, "Isınmada en az 10 tane depar attı. O bölümde ilk deparda hissetmiş. Bence de çıkmakla doğru yapmış. Biz de çıkarmakla doğru yaptık. Daha zor bir duruma düşebilirdi. Belki uzun sürmeyecek ama dikkatli de olmak zorundayız. İnşallah çabuk toparlarız." değerlendirmesinde bulundu.


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları