''Böyle oynayın, tozu dumana katın''

Terim, Real maçının ilk 30 dakikasını izlettiği oyluncularına, “Bu oyunla kazanamayacağımız maç yok” diyerek ayağa kaldırdı.

Real Madrid hezimeti, sarı-kırmızılı takımı derinden sarsarken teknik direktör Fatih Terim de oyuncularını ayağa kaldırmak için yoğun bir mesai uyguluyor. Real maçının ardından ilk 30 dakikada oynadıkları futbolu öven ve “Real Madrid karşısında daha ne kadar iyi oynayabilirsiniz” diyen Terim maçı da oyuncularına ezberletiyor.

Karşılaşmanın tamamını tüm oyuncularına izleten Terim, pozisyon pozisyon da hataları ve yapılan olumlu hareketleri de gösterdi. İlk 30 dakikada takımın ortaya koyduğu futbolun gelecek açısından önemli olduğunun altını çizen İmparator, oyuncuları ile yaptığı konuşmada, “İlk 30 dakikadaki oyununuzu oynarsanız hem Şampiyonlar Ligi hem de ligde kazanamayacağımız maç yok. Bu oyunla tozu dumana katarız Şampiyonlar Ligi’nde. Ancak 30 dakikanın ardından yaptıklarınızı yaparsanız da sonuç böyle olur. İlk 30 dakika gibi oynayın ve Şampiyonlar Ligi’nde tozu dumana katın. İki kulvarda da böyle mücadele etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

TERİM'İN DERBİDEKİ EN BÜYÜK SİLAHI...
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları