Bombalar Eylül'de patlayacak

Transfer sezonunun sonu yaklaşırken, Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Gündemde Bruma, Pereira, Kazım, Serdar ve Riera var...

Yabancı kontenjanında yaşadığı sıkıntı nedeniyle transferde uzun süredir sessiz kalan Galatasaray müthiş bir atağa kalktı...

Şampiyonlar Ligi'ne kadro bildirme süresinin sona ermesine çok kısa bir süre kala girişimlerine hız veren Sarı-Kırmızılılar 3 yıldızı birden bitiriyor. Fatih Terim'in gözdelerinden biri olan Bruma ile her konuda anlaşan Galatasaray yönetimi, Sporting Lizbon'la da bonservisin ardından ödeme planında da uzlaşma sağladı. Sarı-Kırmızılılar'ın Portekizli yıldızı bugün resmen açıklaması bekleniyor. Galatasaray yurt içinde de flaş bir hamle yaptı. Daha önce de sık sık gündeme gelen Serdar Aziz için Bursaspor'a Kazım+para teklifini sunan Cimbom büyük oranda anlaşma sağladı.

Ufak pürüzlerin giderilmesi bekleniyor. Bununla da yetinmeyen Galatasaray uzun süredir kanayan yarası olan sol bek problemini de çözüyor... Terim'in takımda düşünmediği Riera sonunda ayrılığı kabul etti. İspanyol yıldız, ülkesinin takımlarından Villarreal ile el sıkıştı. İmzalar 1-2 gün içinde atılacak.

PEREIRA 24 SAAT İÇİNDE ASLAN OLACAK!

Bu gelişme sonrasında yeniden sol bek transferi için atağa kalkan Galatasaray yönetimi, aradığı ismi İtalya'da buldu. Sarı-Kırmızılılar, Inter formasını giyen Alvaro Pereira'nın sezon sonuna kadar kiralanması için Inter'le masaya oturdu. Uruguaylı yıldızın teklifi kabul ettiği, Inter'le de anlaşmanın çok yakın olduğu belirtiliyor. Yönetim 24 saat içinde transferi bitirmeyi hedefliyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları