'Bize Japon alsana'

Galatasaray'ın yeni sponsoru birçok kapıyı araladı. Sarı-kırmızılı takımın şortuna gelen 5 harf ve onun getirdikleri! Transfer iddiaları ve gelişmeler...

Galatasaray'da transfer çalışmaları bitmek bilmiyor. İlk olarak Felipe Melo transferini noktalamak isteyen sarı-kırmızıların yapacağı yeni hamleler merak ediliyor.

Gelecek sezonda kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın Nikon ile sponsorluk anlaşması yapmasının ardından bu kez Japon oyuncular gündeme gelmeye başladı.

2006-2007 yılında Galatasaray'da görev yapan ve oldukça başarısız bir form grafiği gösteren Junichi İnamoto'nun ardından sarı-kırmızılı takımla adı anılmaya başlayan iki Japon var!

Takashi Inui ve Keisuke Honda...

2. lig takımı Bochu
ALMANLARDAN GELEN İLK TAKASHI İDDİASI

TÜRK BASININDAN HONDA GELİŞMESİ

HONDA'NIN TALİBİ LAZIO!

İki isim için de henüz yönetim kanadından bir açıklama gelmezken Inui'nin transferinin 3 milyon euroya noktalanabileceği yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Honda ise Serie A devi Lazio'nun yakın markajında bulunuyor. Bu ekibin yıldız oyuncu için 12 milyon euroyu gözden çıkarttığı biliniyor.

Devre arasında Honda transferi direkten dönen Lazio'nun sezon sonunda yıldız oyuncu için yeniden girişimlerde bulunacağı Rus basınının manşetlerini süslüyor.

Şampiyonluk Grubu'nun sona ermesinin ardından Uzakdoğu planları yapan Galatasaray'ın Japon bir isimle buraya gideceği yankılanıyor.

Sizce Galatasaray Japon futbolculara yönelmeli mi?
Yorumlarınızı yazın, yayınlayalım...



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları