Biz ne arızalar gördük!

Engin Baytar ve Abdül Kader Keita'nın Galatasaray'a faydalı olacağını düşünen ancak her cümlesinin sonuna bir 'ama...' ekleyen kişilerin sayısı her geçen gün artmaya başladı.

Galatasaray'da Engin Baytar ve Abdül Kader Keita'nın transferleri kamuoyunu adeta ikiye böldü. İki futbolcunun da Galatasaray'a faydalı olacağını düşünen ancak her cümlesinin sonuna bir 'ama...' ekleyen kişilerin sayısı her geçen gün artmaya başladı.

Şenol Güneş ile yaşadığı sorunlardan dolayı Trabzonspor tarafından satış listesine konan ve Karadeniz temsilcisindeki vukuatlarının sonu gelmeyen Engin Baytar'ın sarı-kırmızılı forma altında nasıl bir performans sergileyeceği büyük bir merak konusu...

Engin Baytar'ın yanı sıra Abdül Kader Keita'nın da yeniden Galatasaray'a dönmesi sarı-kırmızılı taraftarlarca büyük bir sevinç ile karşılanırken; çeşitli otoriteler Fildişili yıldızın nasıl disiplin altına alınacağını tartışmaya başladı.

Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard ile sorunlar yaşayan ve sık sol yönetim ile ters düşen Keita, astronomik rakamlar karşılığında Katar'ın Al Sadd Kulübü'ne satılmış ve dönemin başkanı Adnan Polat tarafından 'Ahlaksız futbolcu' olarak nitelendirilmişti.

Galatasaray taraftarı ve otoritelerinin Engin Baytar ve Abdül Kader Keita konusunda en çok güvendiği isim ise Fatih Terim... Terim'in meşhur disiplini ile Engin ve Keita'yı dize getireceğini düşünen spor otoriteleri, iki futbolcunun da disiplin altına alındığı sürece Galatasaray'a büyük katkı sağlayacağı fikrinde birleşiyor.

Görsel: Türkiye Gazetesi
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları