Bir tek o kaldı!

Galatasaray'da ismi sürekli sallantıda olan Gökhan Zan, Karabükspor maçında takımın en tecrübeli ismi konumunda yer alıyor...

Takımın başına Fatih Terim'in gelmesi ile kadroda büyük bir değişikliğe giden Galatasaray, 'henüz bir ekip olamadığı' şeklinde otoriteler tarafından eleştiri oklarının hedefi haline gelse de sarı-kırmızılılardaki büyük değişim gözlerden kaçmıyor.

Geçtiğimiz sezonda Karabükspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmaya teknik direktör Frank Rijkaard, kalede Ufuk, savunmada, Neill, Gökhan, Insua ve Serkan'a yer verirken; orta alanda ise Ayhan, Barış, Cana, Misimovic ve Pino'yu görevlendirmişti. Hollandalı teknik adamın hücum bölgesindeki gol ayağı ise Kewell olurken; Galatasaray, sahadan 2-1'lik mağlubiyet ile ayrılmıştı.

YALNIZCA DÖRT...

O dönemde sahaya çıkan Frank Rijkaard yönetimindeki kadrodaki futbolculardan ise sadece 4'ü takımda kalmayı başarabildi.

Bugün oynanacak olan karşılaşmada o ilk 11'deki kadrodan sadece Gökhan Zan'ın, yeni transfer Tomas Ujfalusi ile savunmanın ortasında sahaya çıkması beklenirken, sarı-kırmızılılarda kalan isimlerden Ufuk Ceylan ise yedek kulübesinde oturacak.

Kafile ile birlikte takım dahil olan Ayhan'ın ise 18 kişilik kadroya giremeyeceği gelen haberler arasında yer alıyor.

Teknik direktör Fatih Terim'in takımda düşünmediği ancak başka bir takıma transferi gerçekleşmediğinden dolayı Galatasaray'da kalan Serkan Kurtuluş ise Karabük'e götürülmedi.

İşte geçen sezonun Karabükspor ilk 11'i...

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları