Bile bile lades!

Antrenmanların hırslı ve çalışkan ismi Aydın Yılmaz... Konyaspor karşısında attığı şık golle taraftarların kalbinde taht kuran ancak o ana bir daha erişemeyen genç yetenek...

Galatasaray'ın altyapısının son zamanlarda yetiştirdiği en büyük yetenekler arasında gösterilen ve sarı-kırmızılı takımda A takım kadar yükselmesine rağmen henüz beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen Aydın Yılmaz konusundaki endişeler devam ediyor.

5 haftası geçilen Spor Toto Süper Lig'de teknik direktör Fatih Terim tarafından sahaya sürülmeyen Aydın, antrenmanlardaki istekli oyununa rağmen forma şansını yakalayamadı.

Deneyimli antrenörün sadece Santiago Bernabeu'da oynanan Real Madrid karşılaşmasında 16 dakikalığına şans verdiği genç oyuncu, sarı-kırmızılıların son oynadığı Ankaragücü maçında da mücadelede forma giymemişti.

Oyuncusu hakkında açıklamalarda bulunan Terim de, Aydın'ın antrenmanlarda oldukça hırslı ve çalışkan olduğunu ancak bu performansını maçlarda gerçekleştiremediği konusundaki şikayetini dile getirmişti.

Sezon başında adı kiralık gönderilecek dedikodularına da karışan ancak takımda kalmayı başaran yetenekli oyuncu için Terim'in gelecek günlerde nasıl bir karar vereceği merakla beklenmeye başlandı.

Galatasaray'da Aydın haricinde ligde şans bulamayan oyuncular ise Semih Kaya, Ayhan Akman ve Serkan Kurtuluş olarak dikkat çekiyor.

KONYASPOR VE IBB

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Abdullah Avcı tarafından takıma kiralık olarak kazandırılan ve Galatasaray'a karşı oynadığı futbolla akıllara kazınan Aydın Yılmaz bir türlü beklenen patlamayı gerçekleştiremedi. Kamp döneminde de Terim tarafından Union Berlin karşılaşmasında ikinci yarıda oyuna alınan genç isim, beklenen oyunu sergileyememiş ve ayakta kalmakta güçlük çekmişti.

Süper Lig'de Konyaspor'a attığı gol ile akılllara kazınan ve 'Genç Aydın' olarak otoriteler tarafından büyük alkış alan Aydın'ın 'Beklenen ve istenen' düzeye ulaşamayacağı soruları hem taraftarları hem de  sarı-kırmızılı camiayı düşündürüyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları