Beyler sakin! Hırs küpü...

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da oyuncuların antrenmanlarda sergiledikleri hırslı görüntü dikkat çekiyor. İşte detaylar ve gelişmeler...

Galatasaray’ın Avusturya kampındaki çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Dün sabahki antrenman el topu oyunuyla başladı. Oldukça neşeli bir şekilde geçen bu oyunun ardından üç grup halinde pasa dayalı top kapma çalışması yapıldı. Antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç oynandı.

Fatih Terim’in gözüne girip formayı kapmak isteyen futbolcuların maçtaki hırsı görülmeye değerdi. Bu durum tecrübeli çalıştırıcının yüzünü güldürse de zaman zaman sertliğin dozu arttı. Bazı pozisyonlarda Terim duruma müdahale etti. Özellikle Ceyhun’un Emre’ye sert girip arkadaşının ufak bir sakatlık yaşamasına neden olması, tecrübeli çalıştırıcıyı kızdırdı.

Terim, "Daha sakin olun. Hırslı olmak güzel ancak birbirinizi sakatlamayın" sözleriyle öğrencisini uyardı. Antrenman, çift kale maçın bitmesiyle birlikte tamamlandı.

Mini yorum

Terim otoritesi

Kamp döneminin ilk ayağını Avusturya’da geçiren Galatasaray’da tam bir huzur havası ve disiplin hakim. Oldukça yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızlı oyuncuların her geçen gün biraz daha yoruldukları gözlense de en gencinden en tecrübelisine kadar hepsi formanın aslanın ağzında olduğunun farkında. Takımı tüm çalışanlarıyla organize eden teknik direktör Fatih Terim’in her alanda otoritesi kendini hissettiriyor. Kıran kırana geçen antrenmanlarda tansiyonu yine tecrübeli hoca düşürüyor. Özellikle sabah idmanları sonrası bisiklete binmeyi ihmal etmeyen Terim, bu bölgede yaşayan gurbetçileri de kırmıyor ve tek tek fotoğraf çektirip herkesin gönlünü yapmaya çalışıyor. Huzur ve çalışmanın birleşimi, takıma pozitif anlamda yansıyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları