Beşiktaş'ın büyük korkusu!

Beşiktaş'taki durumu yılan hikayesine dönen Quaresma hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor.Galatasaray iddiaları yeniden geliyor.

Beşiktaş'taki durumu yılan hikayesine dönen Quaresma hakkında flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Galatasaray'ın sezon başında Milan Baros'u siyah beyazlılara vererek kadrosuna katmak istediği Quaresma'nın yolu Florya'ya düşebilir.

Oyuncunun menajeri Ahmet Bulut, "Quaresma için görüşmeler devam ediyor. Henüz netlik kazanmış bir gelişme yok" açıklamasında bulunurken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da oyuncunun sözleşmesinin feshedilmesi durumunun olmadığını ifade etti.

Ntvspor'un ortaya attığı 'Beşiktaş ile yolları ayrıldı ve 4 ay boyunca Türkiye'de forma giymeyecek konusu hakkında konuşan Orman, "Şu an için Quaresma'nın sözleşmesinin feshedilmesi durumu yoktur. Kendisi Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusudur. Quaresma ile ilgili yapılmış herhangi bir anlaşma ve kendisine gelen yeni bir teklif yok." dedi.

Beşiktaş'ın oyuncuyu gözden çıkarmasına rağmen 'Türkiye'de oynamama' şartı araması Galatasaray sorularını da beraberinde getirdi. Portekizli yıldızın sarı-kırmızılara gelmesinden 'çekinen' siyah beyazlılar çeşitli anlaşma zeminleri aramaya başladı.

İsmi Porto ve Sporting Lizbon ile anılan oyuncu hakkında konuşan Sinan Engin ise, "Galatasaray ile Quaresma arasında bir kıvılcım çıkabilir. Sezon başında ismi anıldı. Fatih Terim bu tip oyuncuları sever. Çıkışa geçmek isteyen futbolcular Galatasaray'a faydalı olmuştur" şeklinde konuştu

İşte Fikret Orman'ın açıklamaları:




Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları