"Beşiktaş taraftarının tepkisi..."

Beşiktaş maçının ardından mikrofonlara konuşan Galatasaray'da Asbaşkan Ali Dürüst, siyah-beyazlı taraftarının tepkisini değerlendirdi. Dürüst'ün açıklamaları ve detaylar...

Süper Final'de oynanan ve gergin bir havada geçen Beşiktaş - Galatasaray karşılaşmasının ardından Asbaşkan Ali Dürüst açıklamalarda bulundu.

Dürüst karşılaşma ile ilgili; "Erteleme maçından sonra iki takım içinde konsantre olmak zordu o stresi de iki takımda da gördük. Pozisyon vermedik. Önemli olan sonuçtu. Net bir skorla üç puan aldık galibiyetle başladık." sözlerini kullandı.

Beşiktaş taraftarının tepkisine değinen Ali Dürüst; " Tepkilerin çoğu bu sezon yaşanan stresti. 34 maçtan sonra bu periyoda girmek özel bir stres yarattı. Oyuncuları da taraftarları da etkiledi. Şike iddianamesi herkesi gerdi; onun sonucu olarak hakeme tepkilerini fazla dile getirdiler. Bu sezonu bitirelim, önümüzdeki sezon daha iyi olacak." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe maçının bir final niteliğinde geçeceğini ifade edecen Dürüst; "Bu grupta puan farkının bir önemi yok. Her maç final Fenerbahçe ile de final maçı oynayacağız. Amacımız kazanıp işin sonunu getirmek." dedi

Son olarak Melo'nun ofsayt itirazları olan golü ile ilgili ise şu sözleri kullandı; "Melo'nun golünde net göremedim. Ofsaytsa olan haralardan birisi olarak düşünmek lazım. Futbol hatalar oyunu. Önemli olan tepkileri belli bir derecede göstermek."
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları