Bernabeu'da loca yarışı!

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacağı Real Madrid ile deplasmandaki ilk maç için bilet ve loca kapma mücadelesi başladı.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacağı Real Madrid ile deplasmandaki ilk maç için bilet ve loca kapma mücadelesi başladı. Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Santiago Bernabeu’daki locaların hakkını elinde bulunduran şirket, Ortadoğu’ya ayırdığı localardan 3’ünü Türk işadamına sattı.

ABD merkezli dünya genelinde 24 ülkede faaliyet gösteren organizasyon ve lüks ürün şirketi VIP First Class 3 Nisan’da Santiago BernabeuStadı’nda Real Madrid ile Galatasaray arasında oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesi için Türkiye’de tek maçlık locasatışına başladı. 25 bin liraya satılan 12 kişiliklocalar Ortadoğu bölgesi için ayrılmış olanlarınrah şimdiye kadar 17’si alıcı bulurken bu sayı içerisinde 3 Türk işadamı ve şirketi de yer aldı.

Maça yönelik garanti bilet ve konaklamalı tur paketlerine aşırı talep aldıklarını ifade eden VIP First Class Ortadoğu CEO’su Emrah Ay, “2 gün içerisinde fiyatları 390 ile 610 Euro arasında değişen 100 konaklamalı bilet turu satışlarımızı yaptık. Otellerde yer kalmadığı için şimdi sadece 1200 adetlik bilet satışını yapıyoruz” diye konuştu. Türkiye’nin yanı sıra Almanya başta olmak üzere tüm Avrupa’daki Türklerden talep aldıklarını belirten Ay, havadaki yoğunluk nedeniyle maç bileti alanların direkt değil de, Portekiz’den trenle Madrid’e gitmek gibi çeşitli alternatifler ürettiklerini söyledi.

HİZMET 1 SAAT ÖNCE BAŞLIYOR

Real Madrid ile Galatasaray arasında oynanacak maçta 25 bin liralık localar 80 bin kişilik stadın orta sıra 3’üncü katındaki Skybox alanında sahayı ortadan gören bir noktada bulunuyor. Maçtan 1 saat önce ve sonrasında hizmet verecek 12 kişilik localarda ücretsiz açık bar, özel hostes servisi, tapas ve öğle yemeği içeren catering hizmeti, Panoramik asansör ile özel giriş, araç park yeri ve tekrarların izlenebileceği canlı yayın TV bağlantısı bulunuyor.

İnternette bilet 1.200 TL

Madrid’de Galatasaray’a ayrılan 4 bin bilet henüz satışa çıkmazken MyBilet internet sitesinde biletler 570, 720, 995 ve 1.200 liralık fiyatlardan satılıyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları