Belki de son şans

Galatasaray'da sol bek sıkıntısı gün geçtikçe daha da büyüyor. Bu bölgedeki oyuncular sakat! Elde kalan ise Çağlar...

Sezon başında sol beke transfer yapmak isteyen Galatasaray'da, vazgeçilen bu kararın ilerleyen haftalarda sıkıntı yaratacağı gün yüzüne çıkmaya başladı.

Bu bölgede oynayan Albert Riera'nın sakatlanmasının ardından ardından, teknik direktör Fatih Terim'in elinde bir tek Çağlar Birinci kaldı.

Denizlispor'dan büyük umutlarla transfer edilen ancak bir türlü kendisini gösterme şansı bulamayan Çağlar, Hakan Balta'nın sakatlanmasına rağmen formasını bu kez de İspanyol oyuncuya kaptırmıştı.

Galatasaray'ın oynadığı çoğu maçı tribünden takip eden ve kulübeye girmekte dahi güçlük çeken A Milli futbolcuya şansın ne zaman geleceği ise kafalarda soru işaretleri bırakıyor.

Denizlispor'da oynadığı dönemde büyük çıkış yakalayan ve sarı-kırmızılı takımın yolunu tutan Çağlar Birinci'nin bu sezon da forma giyememesi halinde takımda kalması mümkün gözükmüyor.

Sol beke transfer arayışları içerisinde olan Galatasaray'ın yeni bir ismi bu bölgeye kazandırması halinde Çağlar, yeniden parlayacağı bir takım arayışlarına girecek.

SOL BEK İÇİN BÜYÜK İDDİA! TIKLAYIN...

NEREDESİN ÇAĞLAR BİRİNCİ? TIKLAYIN...

TARAFTAR KARARINI VERDİ! TIKLAYIN...


BU 3 İSİM ŞANSSIZ MI? TIKLAYIN

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları