Beklenmeyen cevap şok etti

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Napoli forması giyen Gökhan İnler'in söylediği sözler, yönetimin transferden vazgetiği iddialarına neden oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun gelecek sezon için aldığı 6+0+4 yabancı kuralından sonra transferde yerli piyasasına dönen G.Saray’da transferin öncelikli isimlerinden olan Napoli’nin 28 yaşındaki orta sahası Gökhan İnler istekleriyle sarı-kırmızılı yetkilileri adeta bunalttı.

2 sezondur Juventus’tan kiraladıkları Brezilyalı orta saha Felipe Melo’nun bonservisini almak için de girişimlerini sürdüren Aslan’da yetkililer, Türk asıllı İsviçreli futbolcuyu da yerli statüsünde oynatabileceği için kadrosuna katma girişimlerinde bulunuyordu.

''KURNAZLIK YAPIYOR''

15 milyon Euro bonservis isteyen İtalyan ekibine 12 milyon Euro önerdikten sonra oyuncuyla temasa geçen G.Saraylılar aldıkları cevaplarla şok oldu. İnler, “Türkiye’de futbolculara çok para veriyorlar ben de yüksek ücret istiyorum. Zaten F.Bahçe de benimle ilgileniyor” diyerek yöneticilerden daha fazla para koparmaya çalıştı.

Ancak Gökhan İnler’in bu isteği düşünceden öteye gidemedi. Kendi aralarında İsviçre asıllı Türk oyuncunun isteklerini masaya yatıran yöneticiler, “Bu adam fazla para koparmak için resmen kurnazlık yapıyor. Böyle adamla işimiz olmaz. Artık midemizi bulandırdı. Her gün açıklamaları değişiyor. Bir gün menajerine arattırıyor ‘G.Saray’da oynamayı çok istiyorum’ diyor, bir gün ise ‘Kulübüm beni bırakmıyor, zaten burada çok mutluyum, F.Bahçe de beni istiyor’ diyor.

Bu kadar kararsız birine güvenip nasıl sözleşme imzalayalım. Onun bize gelmeyi bizden çok istemesi lazım” fikrinde birleşerek 28 yaşındaki orta sahanın transferinden tamamen vazgeçti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları