Beckenbauer, Drogba'ya kızdı

Futbol efsaneleri arasında kendine ayrı bir yer edinmiş Franz Beckenbauer, Galatasaray'ın ünlü yıldızı Didier Drogba'yı terbiyesizlikle suçladı.

Almanların efsane ismi Franz Beckenbauer Sky TV 'de Galatasaray - Kopenhag maçıyla ilgili Drogba'nın maç öncesi sahada taktik vermesini eleştirdi.

Ünlü futbol adamı "Böyle bir şey görmedim. Hocasını zedeliyor, bu terbiyesizlik" ifadesini kullandı. Beckenbauer, sarı kırmızılı birçok taraftardan tepki aldı.

DROGBA 42.GOLÜNÜ ATTI

Bu arada Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldız futbolcusu Didier Drogba, sarı kırmızılı takımın Kopenhag ile oynadığı karşılaşmada Şampiyonlar Ligi kariyerinde yeni bir rekorun altına imza attı.

Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ın Kopenhag ilar karşılaştığı maçta 82. kez Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterme fırsatı yakalayan Didier Drogba, Danimarka temsilcisine attığı golle Del Piero'yu yakaladı.

Fildişi Sahilli yıldız, Galatasaray'ın maçtaki üçüncü golünü atarken, kariyerinde 42. Şampiyonlar Ligi golünü kaydetti ve Del Piero'yu yakalamış oldu. Didier Drogba ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan 8. isim oldu.

Yıldız golcü aynı zamanda, Şampiyonlar Ligi'nde attığı 42 gol ile Fenerbahçe'nin Devler Ligi'nde attığı gol sayısına ulaşmış oldu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları