Baykal'dan Terim'e büyük övgü!

Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Braga maçını Fanatik gazetesi yazarlarından Serdar Dinçbaylı'yla izledi ve “Galatasaray, iyi oynamadı ama Fatih Terim maçın seyrini değiştirdi” yorumunu yaptı.

1908 yılında Galatasaray Lisesi mezunu öğrenciler tarafından kurulan Galatasaraylılar Derneği’nin Braga maçı için değerli bir konuğu vardı: Cumhuriyet Halk Partisi’nin eski genel başkanı Deniz Baykal. Baykal, karşılaşmayı Fanatik gazetesi yazarı Serdar Dinçbaylı’yla birlikte takip etti.

Sıkı bir Galatasaray taraftarı olduğunu belirten Baykal, “Takım bugün çok iyi oynamadı ama derneğinizin her yerinde yazan, ‘Dayanışma Geleneğimizde Var’ sloganına uygun bir şekilde turu geçti. Zor anlarda büyük bir dayanışma ve yardımlaşmayla sonuca ulaştılar. Bütün futbolculara ve teknik ekibe bize bu sevinci yaşattıkları için teşekkür ederim. Gerçekten Galatasaray’ın geleneğinde yardımlaşmanın olduğunu bir kez daha bize gösterdiler” ifadelerini kullandı.

‘Başarılar diliyorum’

Baykal, İmparator’a övgüler yağdırdı. Baykal, “Fatih Terim de yaptığı değişikliklerle maçın seyrini bir anda değiştirdi. Kendisi Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli teknik direktörler arasında bana göre ilk sıradaki isimdir. Bundan sonraki tüm maçlarda, özellikle Avrupa’daki maçlarda başarılar diliyorum. Derneğinizdeki samimi havayı çok beğendim, daha sık gelmeye gayret edeceğim” diyerek sevincini üyelerle paylaştı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları