Batdal'dan mesaj var!

Galatasaray'dan sezon başında Karabükspor'a kiralanan Mehmet Batdal, iki takımın mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu. Genç futbolcu gelecek adına umutlu konuştu

Bonservisi Galatasaray'da olan ancak sezon başlamadan Karabükspor'a kiralanan Mehmet Batdal, sarı kırmızılı takıma en faydalı şekilde dönmek istediğini söyledi.

Karabükspor - Galatasaray maçının öncesinde açıklamalarda bulunan Mehmet Batdal, geçen sezon sakatlıkların yakasını bırakmadığını belirterek: "Geçen sezondan bir maç eksiği ve sağlık durumumla ilgili problemlerim vardı. Önümüzdeki sezona en iyi şekilde hazırlanmak için Karabükspor'a kiralık olarak geldim. Fatih hocamın da kararıyla bu gerçekleşmişti. Şimdi ben de burada form tutup Galatasaray'a önümüzdeki sezon en iyi şekilde dönmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Teknik direktör Fatih Terim'in sezon başlamadan kiralık olarak gönderilen genç isimlerden çok umutlu olduğu ve önümüzdeki sezon bu isimlerden daha etkili şekilde yararlanmak istediği de uzun süredir konuşulan bir konuydu.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları