Baros'un Ujfa hamlesi!

Galatasaray'dan ayrılan Tomas Ujfalusi, ülkesinde düzenlenecek UEFA Süper Kupa organizasyonu öncesinde basın toplantısına katıldı ve Baros ile ilgili ilginç bir ayrıntıyı paylaştı.

WEBASLAN DIŞ HABERLER- 30 Ağustos 2013'te Prag'da Bayern Münih ile Chelsea arasında oynanacak UEFA Süper Kupası için basın toplantısına katılan eski Galatasaraylı Tomas Ujfalusi, transferi hakkında da konuştu.

Prag'da düzenlenen basın toplantısına katılan Ujfalusi, daha önceki açıklamalarında olduğu gibi bir ya da iki yıl daha futbol oynamak istediğini söyledi. Ujfalusi, Prag'da bulunmasının sadece basın toplantısı mı yoksa transfer sebebi mi olduğu sorulduğunda, ''Menajerim Sparta Prag hakkında bir şeyler söyledi ancak şuan resmi bir teklif olduğunu düşünmüyorum'' cevabını verdi.

Sigma Olomouc yönetimiyle de görüştüğünü söyleyen Ujfalusi, ilk tercihinin Çek Cumhuriyeti'nde kalmak olduğnu söylerken, Katar ya da Suudi Arabistan'ın da alternatif olabileceğini dile getirdi ve ''Alternatifler arasında. Orada yaşam daha çok tatil gibi ve daha sakin. Özellikle futbolcular için'' ifadelerini kullandı.

MP Antalyaspor'a transfer olan Milan Baros'un kendisini de orada görmek için konuştuğunu söylerken, ''Baros Antalyaspor'a gittiğinde beni de oraya çekmek istedi. Ancak böyle bir düşüncem yok'' dedi.


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları