Baros'un menajerinden açıklama!

Galatasaray'ın takımdan göndermek için alıcı aradığı Milan Baros'un Palermo'dan gelen teklifi reddettiği ortaya çıktı.

Ceyhun Gülselam ve Sercan Yıldırım ile yollarını ayıran Galatasaray'da gözler Milan Baros'a çevrildi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nden bazı takımlar ile görüşmeler yapan Çek golcünün yeni rotasının Palermo olduğu iddia ediliyordu ancak beklenen açıklama menajer Pavel Paska'dan geldi. Palermo ile yaptıkları görüşmeyi doğrulayan Paska, İtalyan takımından kendilerine ulaşan teklifi geri çevirdiklerini ifade etti.

Palermo ile kısa bir süre önce görüştüklerini ifade eden Paska, "Bizim için Palermo iyi bir seçenek değil. Bize yapılan teklif, beklentilerimizin çok altında kaldı" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan yıllık 2.9 milyon garanti ücret alan ve sezonun ikinci yarısında oynamasa dahi kulüpten alacağı 1.6 milyon eurosu daha olan Çek golcü için sarı-kırmızılı yönetim gerekli kolaylığı göstereceğinin sinyallerini vermişti.

Baros'un 5 aylık alacağı olan 1.6 milyon eurodan kurtulmak için bonservis kolaylığı gösteren Galatasaray'da yönetim kurulu üyesi Ali Gürsoy ve Ali Dürüst ile Pavel Paska Pazartesi günü bir görüşme gerçekleştirmişti.

Milan Baros'un Palermo'yu geri çevirdiği teklifin detayları da ortaya çıkmaya başladı. Baros'a 1.5 yıllık sözleşme teklif eden Palermo'nun bu süre için Çek yıldıza da 1.1 milyon euroluk bir ücret önerdiği belirtildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları