Baros çılgınlığı!

Galatasaray'da gol yollarında işler istenildiği gibi gitmeyince Milan Baros'un takıma dönmesi gündeme geldi. İşte son yaşananlar...

Galatasaray'da gol yollarında işler istenildiği gibi gitmeyince akıllara gelen isim Milan Baros oldu. A2 takımla birlikte idmanlara çıkan yetenekli oyuncu, teknik direktör Fatih Terim'den gelecek olan müjdeyi bekliyor.

Sezon başında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ancak bir türlü istediği şartları bulamayan Milan Baros, sürpriz bir şekilde Galatasaray'da kalmıştı. Menajer Pavel Paska'nın halen takım aradığı golcü futbolcunun affı konuşuluyor.

TARAFTAR DA İSTEMEMİŞTİ

Sarı-kırmızılı taraftarların internetteki buluşma noktalarından olan Webaslan.com kısa bir süre önce düzenlediği ankette Milan Baros konusunda Galatasaraylıların nabzını tutmuştu.

Webaslan'da yer alan ankette ziyaretçilere, "Sizce lig başlamadan Milan Baros ile yollar ayrılmalı mı?" şeklinde bir soru yöneltildi. 13 bin katılım olurken, bu dilimin yüzde 75'i Baros'un ayrılmasından yana görüş bildirmişti.

FATİH TERİM BUNU YAPAR MI? TIKLAYIN...

AVRUPALI GOLCÜ

Burak Yılmaz ve Umut Bulut'un Şampiyonlar Ligi'nde yetersiz kalması, Galatasaray'ın 'bitirici golcü' eksikliğini gün yüzüne çıkardı. Johan Elmander ile harika bir uyum yakalayan Milan Baros'un yeniden takıma dönüp dönmeyeceği merakla beklenmeye başlandı.

WEBASLAN YENİDEN SORUYOR...

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları