Barcelona'nın hamlesi durdurdu!

Galatasarayımızın stoper adayı için yaptığı görüşmeler, Barcelona'nın yaptığı sansasyonel teklifin ardından tıkandı. İşte o haber burada...

WEBASLAN DIŞ HABERLER- Galatasaray'ın stoper arayışlarında yoğunlaştığı Paris Saint-Germain'in Brezilyalı oyuncusu Alex Rodrigo Dias da Costa'nın takımında kalma ihtimali doğdu.

Fransız basınında yer alan detaylara göre, PSG yönetimi; Barcelona'nın Marquinhos için Daniel Alves ve 20 milyon euroluk teklif yapması sonrasında, sözleşmesi bu sezon sona eren 31 yaşındaki Alex'i kadroda tutuma kararı verdi.

GALATASARAY GÖRÜŞMELERE BAŞLADI AMA...

Chelsea'den David Luiz'i kadrosuna katan Fransız ekibinin, Alex'i de alternatif olarak gördüğü kaydedildi. Öte yandan Paris'teki hayattan memnun olduğu belirtilen tecrübeli oyuncunun da yeni sözleşme teklifine sıcak baktığı ifade edildi.

Milan'ın da transfer listesinde yer alan Alex'in menajeri Kia Joorabchian ile İtalya'da görüşen sarı-kırmızılı yönetim, Brezilyalı oyuncuya 2 milyon avroluk imza parası ve 2+1 yıllık sözleşme teklif etmişti. Sözleşmeden memnun kalan Alex, 4.5 milyon avroluk imza parası talep edince görüşmelere tıkanmıştı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları