Bambaşka bir adam! Hamzaoğlu...

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun satım üzerindeki pozitif etkisi herkesi memnun ediyor...

Florya’da sağlanan mükemmel havada kuşkusuz Hamza Hamzaoğlu’nun rolü çok büyük. Bu hava takıma kazanma alışkanlığı da getirmek üzere...

Fanatik Gazetesi'nin haberi şu şekilde...

Biraz derinlere indik ve Florya’nın nabzını tuttuk. İsimleri bizde saklı, amirinden memuruna hepsinin söylediği söz aynı, “Hamza burada bir baba, ağabey, kardeş, sanki 40 yıllık bir arkadaş gibi seviliyor. Bunun adı saf ve karşılıksız sevgi. Çaycısından golcüsüne, çimcisinden başkanına kadar herkes kısacık zamanda etrafında birleşti. Gelmeden önce bize anlatılanlar da koca bir yalanmış. Ne kimsenin adamı ne de Fatih Terim’in etkisi altında. Bambaşka bir kişilik ve etrafına yaydığı pozitif havayla her zorluğu aşabiliyor. Artık tüm futbolcular onun için ellerinden gelenin en fazlasını yapmaya gayret ediyorlar”.

Mancini ve Prandelli kral gibiydi

Florya’ya gelen tüm teknik direktörlerin büyük saygı gördüğünü de sözlerine ekleyen Florya personeli, “Mancini de Prandelli de burada krallar gibi yaşatıldı. Kimse onlara karşı da bir yanlış yapmadı. Ama onlar aileye kabul edilmediler. Kahvehanedeki büyük ve saygın amca gibiydiler. Saygısızlık yapmadan bayramdan bayrama eli öpüldü sadece ama Hamza ile hep aynı masaya oturmak istiyor herkes Florya’da” diyerek gelen başarılı sonuçları bu havaya bağlıyorlar.

İDMANDAN KARELER! TIKLAYIN...
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları