Aysal'ın son İspanya seferi

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın pazartesi gününden itibaren İspanya'ya geçeceği ve Atletico Madrid Başkanı Gil ile Arda Turan konusunu son kez masaya yatıracağı öğrenildi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, çilek sezonu kapanmadan Arda Turan'ı yuvasına geri getirmenin hesaplarını yapıyor. Önceki gün "Arda Turan meselesini kurcalamak gerek" diye bir açıklama yapan Ünal Aysal'ın bu futbolcudan vazgeçmeyeceğinin altını kalın çizgiyle çizdi... Bu sezon yıldız bir transfer yapamadığını yakın çevresine her fırsatta dile getiren Ünal Aysal'ın Arda Turan'ı tekrar Galatasaray'a getirmek için genç futbolcuyu ikna ettiği öğrenildi. Emirates Cup için Londra'da bulunan Ünal Aysal'ın pazartesi gününden itibaren İspanya'ya geçeceği ve yakın dostu olan Atletico Madrid Başkanı Gil ile Arda Turan konusunu son kez masaya yatıracağı öğrenildi.

ÜNAL AYSAL HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPACAK
Danışmanı Bülent Tulun ile birlikte Madrid'e geçecek olan Aysal'ın Arda Turan'ı tekrar takıma kazandırmak için gerek futbolcu takası gerekse bonservis olmak üzere bütün şartları zorlayacağı öğrenildi. Atletico Madrid 12 milyon Euro'ya aldığı Arda için 15 milyon Euro isterken Aysal'ın Arda'yı sattıkları fiyatı almak istediği ifade edildi.

YILDIZ FUTBOLCU BU KEZ İKNA OLDU!
Aysal'ın son olarak A.Madrid'in ısrarla istediği Burak Yılmaz kozunu sunacağı öğrenildi. Burak+Riera takasını Atletico'nun kabul etmesi bekleniyor. Hır fırsatta "Madrid'de mutluyum" açıklaması yapan Arda'ın ise Aysal ve Terim'in yoğun telefon görüşmeleri sonrasına ikna olduğu öğrenildi. Arda'nın "Tamam kulübüm ile anlaşın ben gelmeye ve her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım" dediği bildirildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları