Aysal'dan Sabri'ye mesaj

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, transferlerin yanı sıra Sabri Sarıoğlu ve Necati Ateş hakkında da açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Lig TV'ye verdiği röportajda transfer edilecek olan oyuncuların yanı sıra takımdaki geleceği merak konusu olan yabancı futbolcular ve sözleşmesi sona eren bazı isimler hakkında açıklamalarda bulundu.

Takımda bulunan bazı yabancı futbolcular ile yollarını kesin olarak ayıracaklarını ifade eden Aysal, kaptan Sabri Sarıoğlu'ndan da indirim beklediklerinin sinyalini verdi.

Sabri'nin kısa bir süre içerisinde karar vermesi gerektiğini ifade eden Aysal, "Büyük takımların kaptanları bu camialara bağlı kişilerdir ve bu isimlerin bağlılıkları parayla ölçülmez. Burada Sabri ile 100 bin TL, 200 bin TL'nin pazarlığı olmamalı. Ancak her futbolcunun böyle bir hakkı var. Sabri'nin kararını vermesi gerekiyor ve önümüzdeki günlerde de bize kararını iletecektir." dedi.

Necat Ateş ile yeniden anlaşma sağladıklarını ifade eden Aysal, "Necati geçen sezon devre arasında yaptığımız en iyi transferdir. Takıma gelir gelmez gollerini atmaya başladı ve takıma büyük katkı sağladı. Necati ile anlaştık ve önümüzdeki sezon da Galatasaray formasını giymeye devam edecek" ifadelerini kullandı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları