Aysal'dan kritik Terim açıklaması!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim'in önümüzdeki sezon milli takımda görev almasıyla ilgili kritik bir açıklama yaptı.

Fatih Terim'in önümüzdeki sezon da hem A Milli Takım hem de Galatasaray'ı çalıştıracağı yönündeki iddialara sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal nokta koydu.

Milli takımın önümüzdeki 4 maçı için Terim'e anlayış gösterdiklerini vurgulayan başkan Aysal Ntvspor'a yaptığı açıklamada, "Kendisiyle yola devam etmek istiyoruz. Ancak sezon sonunda hem Galatasaray'ı hem de milli takımı çalıştırma durumu bizim için söz konusu olamaz" diye konuştu.

Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan başkan Ünal Aysal, savunmaya yerli oyuncu takviyesi yapabileceklerini sözlerine ekledi. Öte yandan yabancı kontenjanı hakkında daha önce mahkemeye başvurduklarını hatırlatan başkan Ünal Aysal, "Adli tatil sona erdi. Aldığımız bilgiler mahkeminin AB Bakanlığı’ndan bir belge beklediği yönünde. Bu belge ellerine ulaşırsa yabancı sınırlaması konusunda olumlu bir karar çıkabileceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları