Aysal'dan Brezilya basınına açıklama

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Brezilya'nın saygın spor sitelerinden Globoesporte'ye bazı açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın başkanı Ünal Aysal, Brezilya'nın saygın spor sitelerinden biri olan Globoesporte'ye bazı açıklamalarda bulundu.

Mail yoluyla yapılan bu röportajı haber haline getiren ve haberin girişinde Galatasaray'ın yaptığı ve dünyada da büyük ses getiren Wesley Sneijder ve Didier Drogba transferlerine değinen Globoesporte, sarı kırmızı ekibin ayrıca Real Madrid'in yıldız oyuncusu Kaka'ya talip olduğunu ancak bu transferi mali sebepler dışındaki nedenlerden gerçekleştiremediğini yazdı.

"GALATASARAY BÜYÜK VE POTANSİYELİ OLAN BİR DEĞER"

Yapılan transferlere nasıl kaynak bulunduğu konusunda konuşan Aysal, bu konu hakkında sorulan soruya; "Galatasaray, Türkiye içerisinde 20 milyon taraftarı olan büyük ve potansiyeli olan bir değer. Böyle bir kitleden gelir elde etmek zor olmadı. En başta stadımızdaki biletleri sattık. Bu yolla 7 milyon dolarlık bir gelir elde ettik" diyerek cevap verdi.

"HER ŞEY PAZARLAMA BAŞARISINDA GİZLİ"
Brezilya sitesi Galatasaray'ın bu başarısını pazarlama zaferi olarak görürken, Türklerin futbola olan tutkusunun dünya çapında olduğunu yazdı. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbiyi bir "klasik " olarak tanıtan Globoesporte, haberde ayrıca Juventus'un efsane kalecisi Gianluigi Buffon'un Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı hakkında hafta içerisinde yaptığı açıklamaya da yer verdi.

"DROGBA VE SNEIJDER TRANSFERLERİ BİZİ ZORLAMADI"

Drogba ve Sneijder transferlerinin takımın bütçesini zorlamadığının altını çizen Ünal Aysal; "Yarattığımız bu gelirler sayesinde transferlerde çok zorlanmadık. Ayrıca transfere çok para harcamıyoruz. Drogba ve Sneijder'ın transferleri bizlere katkı sağlayacaktır" sözlerini kaydetti.

"GALATASARAY'DA TRANSFER BİTMEZ"

Yapılan bu transferlerin taraftarları heyecanlandırdığı bir ortamda Başkan Ünal Aysal, "Büyük hedeflere büyük oyuncularla varabiliriz. Şimdi transfer sezonu kapanmış olsa da, gelecek sezon için planlarımız var. Herkes daha başka transferlere hazırlıklı olsun" sözlerini kaydederek Galatasaray'da gelecek sezonlarda da transferin devam edeceği müjdesini verdi.

ALMEIDA VE ZICO DA KONUŞTU

Brezilya sitesi haberinde ayrıca, Fenerbahçe’nin eski antrenörü Zico ve Beşiktaş'ın Portekizli golcüsü Hugo Almeida ve bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran Brezilya'nın efsane ismi Zico'nun da açıklamalarına yer verdi.  

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları