Aysal'dan Avrupa fatihine jest

Şampiyonlar Ligi 2. turunda Schalke 04'e karşı gelen zafer sonrası Galatasaray başkanı Ünal Aysal tur primini artırarak jest yaptı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ile birlikte Schalke karşılaşması öncesi sarı-kırmızılı takımın kamp yaptığı oteli ziyaret etti. Oyunculara hitaben motivasyon konuşması yapan Aysal, çeyrek finale olan inancını dile getirirken çarpıcı ifadeler kullandı.

Başkan Aysal, “Bu maç sonrasında size büyük bir sürprizim olacak. O sürprizi maçtan sonra hocamız size açıklayacak. Bugün stadın yarısı sizi alkışlayacak. Kendi evinizde oynuyor gibi oynayın. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum başarınız için” dedi. Başkan Ünal Aysal’ın yaptığı bu konuşma oyuncuların zafere olan inancını daha da güçlendirdi.

TUR PRİMİ ARTTI

Başkan Ünal Aysal maçtan sonra ilk olarak tur primini 1 milyon euro olarak ilan etti. Milliyet gazetesine göre, Ünal Aysal daha sonra bu miktarı 2 milyon euroya çıkardı. Sarı-kırmızılı yönetim, UEFA’dan gelecek toplam 4,9 milyon euronun 2 milyon euroluk bölümünü tur primi olarak takıma dağıtacak.

Başkan Ünal Aysal maçtan sonra teknik heyet ve oyunculara övgü yağdırdı. Aysal, “Öncelikle stada gelerek takıma destek veren taraftarlarımıza, televizyon başında izleyen herkese teşekkür ederim. Her şey gönlümüzce oldu, sahada karşılıklı bir mücadele vardı, keyifle izledik ve başarılı olduk. Durdurulamaz yükselişmiz bu şekilde devam edecek. Teknik heyet ve futbolcular, hak ettiklerinin fazlasını alacak” ifadelerini kullandı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları