Aysal'dan açıklama: 'Elimizde sihirli değnek yok'

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal katıldığı canlı yayında Galatasaray gündemini değerlendirirken Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında da konuştu.

Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol isimli programa açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sarı kırmızılı kulübün mali yapısı ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili konuştu.

Aysal Galatasaray'daki mali durum ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili kendisine sorulan sorulara şu yanıtları verdi;

"Galatasaray'ın programı uzun vadelidir, kalıcı başarılar ile taraftarımızın karşısında olacağız. Bir iki başarıyla tatmin olacak değiliz. Uzun vadeli planlarla Galatasaray kalıcı ve hedeflediği yerde olacaktır. Elimizde sihirli değnek yok ama hesaplı kitaplı gidiyoruz. Kurumların hepsinin mali yapıları düzgün olursa basarı da kendiliğinden gelecektir. Ben Galatasaray baskanıyım ve benim kimseyle sorunum yok. Yargıtay kararı çıkmadan şike konularında konuşmak doğru değil. Aziz Yıldırım'ı şu ana kadar aramadım, o da beni aramadı. Herkesin kendi işleri var ve yoğun bir şekilde bu işler devam ediyor. Adnan bey, özel bir işinin olmasından dolayı Divan Kurulu'na gelemedi ve bana bu durumu da telefon açarak bildirdi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları