Aysal: "Melo hata değildi"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, futbol takımının başarısıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ile ilgili de yorumlarda bulunan Aysal, Aziz Yıldırım'ı davet etmeye gerek olmadığını, kendisinin gelmeye hakkı olduğunu belirtti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal Telegol'e özel bir röportaj verdi. Futboldaki gidişat konusunda değerlendirmeler yapan başkan, takımın konsantrasyonunun Devler Ligi yüzünden dağıldığını ve sarı-kırmızılılar gruptan çıkmayı garantileyince ligde uzak ara şampiyon olacaklarını iddia etti. Başkan Aysal'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"GRUPTAN ÇIKMALIYIZ"

"İyi bir takımımız olduğuna inanıyorum. Hoca da son zamanlarda rotasyon yaparak bir arayış içersinde. Braga maçından sonra gruptan çıkma olayımızı tescil etmemiz lazım. Bu bizi konsantrasyonumuzu dağıtıyor. Avrupa'daki durumumuz netleşince 2. dönemde takım çok iyi neticeler alacak. Hala takımın sezon sonunda farklı bir şekilde şampiyon olacağını düşünüyorum."

"MELO HATA DEĞİLDİ"

"Kiralık olarak Felipe Melo'nun alınması hata değil gereksinimdi. İyi bir oyuncu ama pahalı da bir oyuncu. Uzun süreli bir kontrat yapmak bizim bütçemizi aşardı."

"HOCAMIZ AŞIRI İSTEKTE BULUNMADI"

"Maddi anlamda Fatih Terim bizi sarsacak bir istekte katiyetle bulunmadı. Hatta bazı transferlere engel oldu maliyeti yüksek diye. Bu sene Amrabat'tageçen sene de Muslera'da ben ısrarcı olmuştum. Hocanın karnesi çok iyi. Galatasaray futobolunu çok kötü bir yerden iyi bir yere getirdi."

"YER ALTI PROGRAMI TALİHSİZLİK"

"Bir dost kulübün televizyon programında yapılan bu programı talihsiz olarak nitelendiriyorum. Bu değerlendirmeyi dost kulübün yönetimine bırakıyorum. Hepimiz evimizin önünü temizlersek sokak tertemiz olur. Önemli olan dostça ve spora yakın ilişkinin devam etmesi. "

AZİZ YILDIRIM'A DAVET...

"Fenerbahçe Kulübü'nün başkanına davetiye göndermemiz sıkıntı yaratır. Buraya (TT Arena) gelmesi onun hakkı. Gerekirse elbette davetiye göndeririz. Ben maçlarda protokolde oturmuyorum. Orada biz Ali Dürüst temsil ediyor. Aziz Yıldırım teşrif ederse onu en iyi şekilde ağırlayacağız ve onu ilk karşılayan ben olacağım."

TERİM AGRESİF Mİ?

"Ben agresivite hissetmiyorum. Fatih hoca eskiden daha dinamikti. Bu sene de yaşının getirmiş olduğu olgunlukla daha babacan ve ağır bir tavırda olduğunu görüyorum. Bu görüntüleri halkın gözünün içine sokmaya çalıştığınız vakit işin doğasından uzaklaşıyorsunuz."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları