Aysal: 'İşte büyük takım böyle olur'

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, 2-1 kazanılan Bursaspor maçında 81’de golü yedikten 6 dakika sonra maçı çeviren sarı-kırmızılı takımı bu sözlerle övdü

Basketbolda hem erkekler hem de kadınlarda Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanan, tekerlekli sandalye basketbol takımıyla 3. kez Dünya Şampiyonu olan G.Saray’da futbol takımının da Bursa’yı devirerek 3’te 3 yapması morallerin iyice tavan yapmasına neden oldu.

Bursa önünde galip durumdayken 81. dakikada yediği golle şoke olan Aslan bitime 3 dakika kala bulduğu golle kazanırken, takımın gösterdiği direnç en çok "Tüm branşlarda tulum çıkartacağız” diyen başkan Ünal Aysal’ı memnun etti.

Kadın basketbolculara destek vermek için Ankara’ya gittiğinden, Bursa maçının 2. yarısına yetişebilen ve Elmander’in golünü kaçıran Aysal "Bursa galibiyeti 3 puandan çok daha önemli. Kazanmak güzel ama asıl güzel olan takımın kazanmak için gösterdiği performans. 81’de gol yedikten 6 dakika sonra maçı çevirebilmek gerçekten çok önemli. İşte ‘büyük takım’ hareketi budur. Büyük takım böyle olur” diyerek takımına övgü yağdırdı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları