Aysal, görevi Yarsuvat'a devretti!

Galatasaray'da 35. Başkanı seçilen Duygun Yarsuvat ve yönetim kurulunun görevi devir alma töreni, bugün Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

25 Ekim 2014 tarihinde yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu neticesinde Galatasaray Spor Kulübü'nün 35. Başkanı seçilen Duygun Yarsuvat ve yönetim kurulunun görevi devir alma töreni, bugün Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. 

Mazbata töreninin ardından gerçekleştirilen devir teslim töreninde, eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi.

Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar’ın konuşması ile başlayan devir teslim töreninde, Galatasaray Spor Kulübü’nün 35. Başkanı olarak Prof.Dr. Duygun Yarsuvat’ın bugün göreve başladığı İrfan Aktar tarafından belirtildi. Bu itibarla hazırlanmış olan tutanak Duygun Yarsuvat ve Ünal Aysal tarafından imzalandı.

Başkan Ünal Aysal yaptığı konuşmada “Ben sayın başkana, yönetim kuruluna ve diğer kurullardaki arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Son derece başarılı olacağına inandığım bir yönetim var. İleriye dönük olarak umutluyum. Başkanımıza ve yönetim kuruluna saygılarımı sunuyorum. Bu vesile sayın başkanımıza bazı özel bilgileri, bütün Galatasaray ve bağlı kurumların yönetim kurulundaki arkadaşlarımın istifalarını sunuyorum. Bir de dönemimizde hazırlanan 18 yönetmelik var, onları sunuyorum. Herkesin okumasında fayda var. Yönetmelikler kurumsallaşmanın temelinde yatan ana unsurlardır” dedi.

Başkan Duygun Yarsuvat ise, “Yeni bir döneme başlamıyoruz, devam ediyoruz. Hazırlıklar için teşekkür ediyoruz. Bütün amacımız başarı. İstikbal bizimdir diyoruz. Çalışmalarımıza şu andan itibaren başlayacağız” diye konuştu. 

Devir teslim töreninin ardından yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları