Aysal: "Fenerbahçe ceza alacak"

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe'nin ve Aziz Yılrıdım'ın şike süreci sonunda ceza alacağını ifade etti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal,Fenerbahçe'nin ve Aziz Yılrıdım'ın şike süreci sonunda ceza alacağını iddia etti.

Iğdır'da gezdiği sanayi tesislerinde konuşan Aysal şike davası sürecini kastederek "Bugün 2 sene geçti. Bu mahkemeler sonucunda Aziz Yıldırım ceza yiyecek, Fenerbahçe de ceza alacak. Akıllıca bir tedbir alınmadı o zaman."

"Biz düşman değiliz. Bir sürü menfaatimiz var. Fenerbahçe'nin ligden düşmesi bizi sıkıntıya sokar. Bizim paraya ihtiyacımız var. Ben 52 bin kişilik stadı nasıl dolduracağım? Rekabet olacak ki, adamlar stada gelecek" ifadelerini kullandı.

Transferler ile ilgili de yorum yapan Aysal, "Galatasaray'da transfer durmaz. Bizim olgun bir kadromuz var. Çok fazla bir değişiklik olmaz. Bir iki kişi belki girer bir iki kişide çıkar. Ciddi bir değişiklik beklenmiyor. Bir gün Şampiyonlar Ligi finalini oynayacağız. Hedefimiz bu. O finali oynamak her takıma nasip olmuyor. Dikkat ederseniz son 10 sene içerisinde 8-10 takım bu heyecanı yaşıyor. Biz de onlar arasında olmak istiyoruz" diye konuştu.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları