Aysal, bombayı patlatacak

Ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Türk Telekom Arena'da yenerek, şampiyonluk şarkıları söylemeye hazırlanan Galatasaray'da yaşanacak olan gelişmeler de merak ediliyor...

Ezeli rakipleri Fenerbahçe'yi TT Arena'da yenerek, şampiyonluk şarkıları söylemeye hazırlanan Sarı-Kırmızılılar'da takıma verilecek prim de yavaş yavaş konuşulmaya başlandı.

Sezonu mutlu sonla noktalamaları halinde, herkesin hakettiğinden fazlasını alacağına vurgu yapan Başkan Ünal Aysal, Fenerbahçe maçı öncesi, takıma bir anlamda müjdeyi de vermiş oldu. Öte yandan Beşiktaş maçı sonrası Abdurrahim Albayrak'ın futbolculara ekstra prim verdirme isteği ise Ünal Aysal'dan döndü.

Başkan Aysal, her maça ayrı ayrı prim verilmesinin iyi gidişatı etkileyebileceğini düşünerek şu sözleri sarfetti: "Her maç için ayrı prim yok. Sezon sonu tek prim var o da şampiyonluk primi. Kupayı kaldırın biz de yönetim olarak gereken neyse fazlasıyla yaparız."

ÖNEMLİ OLAN BAŞARI

Futbolcular da kaptanlar ve teknik heyet aracılığıyla yönetime mesaj gönderdi. Önemli olanın, sezon sonu ipi göğüslemek ve taraftara kupayı hediye etmek olduğunu söylediler.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları