"Avrupa'da kupa kaldırmak istiyoruz"

Galatasaray'ın geçen sezonu şampiyon olarak tamamlamasında büyük paya sahip olan Selçuk İnan, Çeşme'de GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'daki ilk sezonunda muhteşem bir performans sergileyen Selçuk İnan tatilini yaptığı çeşmede taraftara umut dolu mesajlar gönderdi.

Selçuk gelecek sezon hedeflerinin Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istediklerini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti. "Tatilin tadını çıkarmaya çalışıyorum artık bir haftalık zaman kaldı. Önümüzdeki sezon yine şampiyon olmak istiyoruz. Lig dışında Şampiyonlar Ligi var. Orada da başarılı alacağız diye düşünüyorum."

Selçuk performansı ile ilgili olarak ise "Kendimi adıma ve takım adıma süper bir sezon geçti. Takım adına olan performans çok daha önemli çünkü çok iyi takımdık ve sezonu şampiyon olarak tamamladık. Kendi performansımdan da çok menmunum bu sezon üstüne koyarak devam ettirmek istiyorum."dedi

ARDA, BURAK VE SABRİ İLE BİZİ KİMSE YENEMİYOR

Takım arkadaşları ile geçirdiği tatilin güzel geçtiğini belirten başarılı orta saha oyuncusu "Tatil süper geçiyor. Bol bol voleybol oynuyoruz. Sabri, Mehmet Topal, Arda, Burak burada onlarla oynuyoruz. Kimse yenemiyoruz bizi. 1 hafta daha çeşmedeyim. Her yaz buraya geliyorum. Hava çok iyi sabahtan akşama kadar yüzüyoruz. Sonra voleybol ve tavla oynuyoruz. Stresi yorgunluğu bu şekilde atmaya calışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da bir sonraki hedefinin Avrupa'da kupa kaldırmak olduğunu belirten yıldız oyuncu "Bütün çalışmalarımız bu yönde inanıyorum ki gereken çalışmayı yaptıktan sonra o kupayı alacağımıza inanıyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları