Atletico'ya SERT cevap!

İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'in Burak Yılmaz konusunda ısrarına Galatasaray Yönetimi'nden sert cevap geldi.

Burak Yılmaz'ı transfer etmek istediği öne sürülen Atletico Madrid'e G.Saray yönetiminden yanıt geldi. Geçen yıl Arda'yı 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında alan ancak ödemeleri düzenli yapamayan Atletico Madrid Kulübü'ne tepki gösteren sarı kırmızılı bir yönetici, alacakları gündeme getirdi.

Yönetici, "İspanyollar önce Arda Turan için bize olan borçlarını ödesin. Taksitlerde birçok kez gecikme oldu. Ayrıca da biz Burak'ı satmak için almadık. Uzun süreli planlarımızda en önemli noktalardan biri Burak" dedi.

GİL, EK SÜRE İSTEMEK İÇİN DE GELMİŞTİ

BU yanıtın nedenleri şöyle sıralanıyor: 12 milyon Euro karşılığında Arda Turan'ı alan Atletico Madrid Kulübü, 31 Haziran 2012 tarihli 2.5 milyon Euro'luk bonservis bedeli ödemesini geciktirmişti. Kulübün sahibi Manuel Angel Gil, İstanbul'a gelip Başkan Ünal Aysal ile görüşerek, 1 ay süre istemiş, Galatasaray ise “Ödeyemeyecekseniz, Arda'yı geri alabiliriz" demişti.

Atletico Madrid Kulübü'nün Arda için son olarak 30 Kasım 2012 tarihinde ödemesi gereken 3 milyon 750 bin Euro'luk borcu bulunuyor.

Takım zirvede hisseler düşüşte

Galatasaray, M. United ve SB Elazığspor'u yenerek yoluna devam ederken, borsadaki hisseleri düşüşte. Galatasaray'ın hisseleri dün 37.60 lira ile bu yılın en düşük seviyesini gördü. Hisselerde 29 Mart 2012'den bu yana düşüş yüzde 54'e ulaştı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları