Atletico Madrid, Rusya'da güldü

Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. hafta mücadelesinde Atletico Madrid, deplasmanda Lokomotiv Moskova'yı 2-0'lık skorla mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi D grubunda, Lokomotiv Moskova'yı ile Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Lokomotiv Stadium'da oynanan mücadele Atletico Madrid'in 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlanırken, İspanyol temsilcisi deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardı.

Atletico Madrid maçın ilk yarısında deplasmanda oynamasına rağmen oyuna hakim olan taraftı.

19. dakika'da Thomas'ın kullandığı kornerde altı pasın içerisinde topla buluşan Diego Costa, boş kaleye golü atmayı başaramadı ve devre 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı.

Maçın 2. yarısına rüzgar gibi başlayan Atletico Madrid, henüz 48. dakikada Joao Felix'in kaydettiği gol ile öne geçmeyi başardı.

Dakikalar 58'i gösterirken boş kaleye gol kaçıran Diego Costa'nın yaptığı asist ile Thomas topu boş kaleye yuvarladı ve takımını 2-0'lık üstünlüğe taşıdı. Ayrıca bu gol maçın skorunu belirledi.

Bu sonucun ardından Lokomotiv Moskova 3 puan ile 3. sırada kalırken, Atletico Madrid ise puanını 4'e çıkardı ve averajla 2. sıraya yerleşti.

Grubun 3. hafta mücadelesinde Atletico Madrid evinde Bayern Leverkusen ile karşılaşacakken, Lokomotiv Moskova ise Juventus deplasmanına konuk olacak.

İşte Diego Costa'nın kaçırdığı o gol:


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları