Aslansın sen aslan!

Galatasaray'ın genç stoperi, Fenerbahçe maçındaki yaşadığı talihsiz pozisyonların ardından teknik direktör Fatih Terim tarafından teselli edildi. İşte detaylar...

Galatasaray'ın alt yapıdan çıkardığı yetenekli stoper Semih Kaya kariyerinin en zor 90 dakikalarından birini yaşadı. Fenerbahçe karşılaşmasında, maçın tamamında canını dişine takarak mücadele eden genç oyuncu yaptığı 2 hatanın golle sonuçlanmasından sonra büyük bir üzüntü yaşadı.

Sezonun ilk yarısında oynanan Kayserispor karşılaşmasında formayı kapan ve o günden bu yana da üzerinden çıkarmayan genç futbolcunun Fenerbahçe maçı sonrasında büyük bir üzüntü yaşadığı öğrenilirken; genç futbolcuyu ilk teselli eden isim teknik direktör Fatih Terim oldu. Başarılı çalıştırıcının Semih'e; "Sen Galatasaray'ın futbolcususun, bu maçı unut ve önümüzdeki maçlara konsantre olmaya çalış" dediği kaydedildi.

Fenerbahçe karşısında genel olarak iyi bir oyun ortaya koyan fakat yaptığı iki hata da golle sonuçlanan başarılı oyuncunun Fatih Terim'in bu sözleriyle birlikte moral bulduğu ve maçın etkisinden kendini kurtardığı öğrenildi.

Galatasaray formasıyla 27 karşılaşmaya çıkan genç stoper, bu karşılaşmalarda bir kez de rakip fileleri sarsmayı başardı. Sezon başından bu yana gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Semih, bu performansıyla Milli Takıma kadar yükselmeyi başardı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları