Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasının açılış maçında bugün evinde Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasının açılış maçında bugün evinde Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak. Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.
Sarı-kırmızılı ekip hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Galatasaray'da, Medical Park Antalyaspor maçı öncesi Selçuk İnan, Gökhan Zan ve Hamit Altıntop'un sakatlıkları bulunuyor. Her üç futbolcunun da cuma günü oynayacağı maçta forma giymesi beklenmiyor.
G.SARAY İKİ MAÇTIR KAZANAMIYOR
Teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, sezonun ilk maçında evinde Gaziantepspor'u 2-1 yendi, daha sonra deplasmandaki iki maçında berabere kaldı. Bursaspor ile 1-1, Eskişehirspor ile golsüz eşitliği bozamayan sarı-kırmızılı ekip, son iki maçında 4 puan yitirdi.
REAL MAÇI İÇİN MORAL
Süper Lig'de son iki yılın şampiyonu "Cim Bom", Medical Park Antalyaspor'u yenerek, iki maçlık galibiyet hasretini sonlandırmak ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 17 Eylül Salı günü sahasında Real Madrid ile oynayacağı gruptaki ilk maç öncesi moral bulmak amacında.
Hakan Koray Deniz Emre Güngör Serkan Uğur İbrahim Tita Isaac Diarra Baros
STAT: Türk Telekom Arena SAAT: 20:00 Hakem: Tolga Özkalfa Yayın: Lig TV
ANTALYASPOR'UN GALİBİYETİ YOK
Teknik direktör Samet Aybaba ile sezona başlayan Medical Park Antalyaspor ise ilk 3 maçında galibiyet elde edemedi. Kayseri Erciyesspor ve Gaziantepspor ile golsüz berabere kalıp, Bursaspor'a evinde 2-1 yenilen kırmızı-beyazlı ekip, henüz 3 puanla tanışamadı.
TERİM 159 GÜN SONRA ARENA'DA
Galatasaray'da, geçen sezondan kalan cezasını tamamlayarak Eskişehirspor deplasmanında görev yapan teknik direktör Fatih Terim, uzun bir aranın ardından Türk Telekom Arena'da lig maçında takımını yönetecek. Geçen sezonun 28. haftasında, 6 Nisan 2013 tarihinde oynanan Mersin İdmanyurdu (3-1) maçındaki davranışları nedeniyle 9 maç ceza alan Terim, tam 159 gün sonra bir lig maçında Türk Telekom Arena'da takımının başında sahaya çıkacak.
BAROS'UN HEYECANI
Galatasaray-Medical Park Antalyaspor maçı Akdeniz temsilcisinin oyuncusu Milan Baros için ayrı bir anlam taşıyor. Çek futbolcu, sarı-kırmızılı takıma karşı ilk kez sahaya çıkacak olmanın heyecanını yaşayacak. Galatasaray'daki 93 lig maçında 48 gol atan Baros, bu alanda Galatasaray tarihinin en skorer 10 oyuncusundan biri olmayı başarmıştı.