Aslan Lazio'yu iki isimle yıkacak

Galatasaray, Lazio'yu Sneijder ve Podolski ile yıkacak!..

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda konuk ettiği Lazio ile TT Arena’da 1-1 berabere kalan Galatasaray, tamamen perşembe günü Roma’da oynanacak rövanşa konsantre oldu.
 
Sarı-Kırmızılı ekipte zorlu mücadelenin planları yapılırken, gözler iki ismin üzerine çevrildi. Lukas Podolski, Trabzonspor maçında yaptığı geri dönüşle ayakta alkışlanırken, Sarı-Kırmızılı formayla attığı toplam gol sayısını 12’ye yükseltti.
 
Takımın en skorer ismi konumundaki Alman futbolcu, Umut Bulut’un formsuzluğu nedeniyle tüm gol yükünü omuzlayacak.
 
Ceza sahasına yakın oynayacak olan Lukas Podolski’nin, İtalya’daki en büyük destekçisi ise Wesley Sneijder olacak. Mustafa hoca, Trabzon maçının ilk yarısında dinlendirdiği Sneijder’e, Lazio maçı için özel görev verdi.
 
Tüm güçleriyle saldıracaklar
 
İtalyanlar’ın kapanma ihtimalini göz önünde bulunduran tecrübeli hoca, kilidi açmak amacıyla Sneijder’e, “Kaleyi gördüğün yerden vur” talimatını iletti.
 
Tecrübeli yıldızın da idmanlarda bu plan doğrultusunda özel çalışmalar yaptığı belirtiliyor. Ayrıca iki oyuncunun birden ligdeki Gaziantep sınavında cezalı olmaları, tüm fiziksel güçlerini Lazio deplasmanında ortaya koyacakları anlamına geliyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları