Arslanboğa'nın boşu yok!

Süper Lig'deki Galatasaray - Gaziantepspor maçında Melo'ya kırmızı kart gösteren Suat Arslanboğa, daha önce de Emre Çolak'ı oyun dışı bırakmıştı.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Türk Telekom Arena'da oynanan Galatasaray - Gaziantepspor maçında, mücadeleden çok hakem Suat Arslanboğa'nın yönetmimi konuşuldu. Mücadelenin 82. dakikasında Felipe Melo'yu çift sarı kart ile oyun dışı bırakan Arslanboğa, sarı-kırmızılıların daha önce yönettiği bir mücadelede de Emre Çolak'ı oyun dışı bırakmıştı.

Gaziantepspor ile oynanan maçla birlikte Galatasaray'ın toplam 2 maçını yöneten Arslanboğa, en son geçen sezon 8 Nisan 2012'de oynanan Manisaspor - Galatasaray mücadelesini yönetmişti. Bu mücadelede 87. dakikada çift sarı kartla Emre Çolak'ı oyun dışı bırakan hakem, karşı takımdan da yine çift sarı kart ile 39. dakikada Yiğit İncedemir'i oyundan ihraç etmişti.

Spor Toto Süper Lig'de de en son 10 Kasım 2012'de oynanan Kasımpaşa - MP Antalya maçını yöneten Arslanboğa, 80. dakikada Sancak Kaplan'ı çift sarı kart ile oyundan attı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları