Arshavin, Keita'nın yanına gidiyor!

Arsenal'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Andrei Arshavin ile, Keita ve Niang'ın da formasını giydiği Katar ekibi Al-Sadd ilgileniyor.

Arsenal'in Rus yıldızı Andrei Arshavin için ayrılık çanları çalıyor. Londra ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız futbolcu için Katar Ligi ekiplerinden Al-Sadd devreye girdi.

Daily Mail'de yer alan habere göre; kadrosunda daha önce ülkemizde de forma giyen Kader Keita ve Mamadou Niang bulunduran ve bu yaz İspanyol efsanesi Raul'u renklerine bağlayan Katar ekibi Al-Sadd ikinci büyük transferini Arshavin ile yapmak istiyor. Forma şansı bulamadığı Arsenal'den ayrılmak isteyen Rus yıldızın bu teklife vereceği yanıt ise merakla bekleniyor.

Öte yandan geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Arshavin'i kiralayan, Zenit'in de Rus yıldızın bir diğer talibi olduğu iddia edildi. Rus ekibinde geçirdiği yarım sezonda başarılı bir performans sergileyen Arshavin'i kadrolarına katmak isteyen Zenit'in sahibi Luciano Spaletti konuyla ilgili olarak; "Arshavin, Zenit'in kadrosunu güçlendirecek bir isim. Takım 15 puan farkla ligi kazandığı zaman bu tip futbolcular aramaya ihtiyacınız oluyor." şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

EURO2012'de Rusya formasıyla boy gösteren Arshavin, 3 maçta sergilediği futbol ve yaptığı 3 asist ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları