Arshavin için 'özel' taktik...

Lukas Podolski'nin transferi için Köln'den olumlu cevap alamayan Galatasaray, rotasını yeniden Rus yıldız Andrei Arshavin'e çevirdi. İşte günün iddialı haberi ve son gelişmeler...

Galatasaray'dan ince ayar... Sarı-Kırmızılı yönetim uzun zamandır transfer listesinde olan Arshavin için yeni bir taktik geliştirdi.

 Arsenal'de oynayan Rus futbolcuyu yüksek bonservis bedeline rağmen Başkan Ünal Aysal'ın ısrarla istediği biliniyor. Arsenal'le Eboue transferinden dolayı iyi ilişkiler içinde bulunan Cimbom bu transferi ağır davranarak ucuza bitirmeyi planlıyor.

AYNI TAKTİK UYGULANIYOR

Arsenal'in 2012 Mayıs ayında sözleşmesi bitecek olmasına rağmen Arshavin için 8 milyon Euro bonservis bedeli istemesi Sarı-Kırmızılı yönetime tıpkı Eboue'nin transferindeki gibi bir yol izlettirecek.

Arsenal Eboue için de yüksek bir rakam talep etmiş ancak G.Saray'ın transferde geri adım atmasıyla Fildişi'li futbolcunun fiyatında indirime gitmişti. Yönetim bu taktiğin aynısını Arshavin için de uygulamayı planlıyor.

Buna göre Galatasaray Yönetimi Rus futbolcunun 8 milyon Euro olan bonservisini 4 milyon Euro'ya bitirmeyi planlıyor. Arshavin'i her konuda ikna eden yönetim bu transferi gerçekleştirmek için İngiliz kulübünün söyleyeceği son sözü bekliyor.

Sembolü Arsenal'in Rus yıldızı Arshavin İngiliz kulübünde bu sezon 4. sezonunu yaşıyor. Arshavin geçen sezon Arsenal forması altında ligde 37 kez oynarken 6 gol attı. Şampiyonlar Ligi'nde ise 6 maçta 3 gol kaydetti.

SABAH GAZETESİ'NDEN İLGİNÇ İDDİA...


"Podolski'de Köln engeline takılan, Forlan'ın ise büyük bir ihtimalle Inter'e imza atacak olması nedeniyle Fatih Terim'in verdiği transfer listesindeki alternatifleri azalan Galatasaray yönetimi, Arshavin için son atağını eski bir dost vasıtasıyla yapacak. Rahmetli Galatasaray eski başkanı Özhan Canaydın'ın ortağı olan ve onun döneminde yabancı oyuncu transferlerinde "devreye girmesiyle" tanınan Haim Fresco'nun Arshavin için Arsene Wenger'in kapısını çalacağı öğrenildi. Monaco'da geniş bir çevresi olan Fransız kulübünde çalıştığı dönemden Wenger'i tanıyan Haim Fresco, Arshavin için Arsenal kulübüne Galatasaray'ın 10 milyon Euro'luk teklifini iletecek. "
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları