Arena'ya nasıl gidilecek?

Galatasaray taraftarı Fenerbahçe derbisinde Türk Telekom Arena'yı tıklım tıklım doldurmaya hazırlanıyor. Peki Arena'ya ulaşım nasıl sağlanacak? İşte cevabı...

Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da oynayacağı Fenerbahçe derbisinde Arena'nın tıklım tıklım dolu olması bekleniyor.
 
Bütün biletlerin satıldığı derbi öncesi, Galatasaray Spor Kulübü resmi internet sitesi aracılığıyla stada ulaşıma dair çözüm olanaklarını içeren bir açıklama yayınladı:

"Otobüsle Ulaşım
Stada geliş - Ücretli

22 Nisan 2012 Pazar günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena da oynanacak olan Fenerbahçe maçına aşağıda kodları belirtilen IETT otobüsleri ile ücreti karşılığında erişebilirsiniz;

41ST Topkapı ( Oyak Yolu Durağı )- Seyrantepe
41S Şişli ( Oyak Yolu Durağı ) - Seyrantepe
27SE Kabataş ( Oyak Yolu Durağı ) - Seyrantepe
41SM Ayazağa Garajı-Seyrantepe Metro ( İmam Çeşme durağı )

Stattan Hareket
Maç sonu İETT ücretsiz Otobüs Seferleri;
Maç sonrası ise saat 20:45’den itibaren aşağıda belirtilen duraklara bilet bedelleri kulübümüzce karşılanmak üzere ÜCRETSİZ İETT otobüs seferleri düzenlenecektir.

Stadtan hareketle gidilecek duraklar;
Ümraniye-Tepeüstü
AltBostancı
Esenkent Hareket Amirliği
Mecidiyeköy-Katlı Otopark Önü
Yenibosna Metro Aktarma Merkezi

Otopark girişleri;
Stadımız otoparkında otomatik-kart bariyerli geçiş sistemi uygulanmakta olup, müsabaka girişlerinde sadece geçerli kart bulunduran araçların stada girişleri sağlanacaktır.
Araç girişlerinde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması, trafiğin aksamaması ve görevlilere yardımcı olunması seyircilerimizin göstereceği hassasiyet ve destekle gerçekleşecektir.

Maç sonu tahliye;
Stad tahliyesinin rahat bir şekilde gerçekleşmesi ve sıkışıklık yaşanmaması için müsabaka bitiminde taraftarlarımızı stadta ağırlamak üzere maç sonu Basın Toplantısı stad skorbordlarından ve tüm televizyonlardan naklen yayınlanacaktır."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları