Arena'da 'bayram' engeli

Sezon öncesi kadrosunu flaş transferlerle güçlendiren ve 42 bin kombine satan Galatasaray'ın ilk maçında taraftarlar, Türk Telekom Arena'ya ilgi göstermedi...

Sezon öncesi kadrosunu flaş transferlerle güçlendiren ve 42 bin kombine satan Galatasaray'ın ilk maçında taraftarlar, Türk Telekom Arena'yı doldurmadı.

Ramazan bayramı nedeniyle vatandaşlar İstanbul'u önemli ölçüde boşaltırken, bu durum sarı-kırmızılı ekibin ligdeki ilk karşılaşmasına da yansıdı.

Kasımpaşa maçında Türk Telekom Arena'da yer yer boşluklar olması dikkati çekti. Öte yandan, karşılaşmayı yaklaşık 100 kadar Kasımpaşa taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden takip etti.

Maç öncesi Galatasaray taraftarları, ''Yeter Yıldırım Demirören'' ve ''Deplasman hakkımız engellenemez'' şeklinde tezahüratlar yaptılar.

-Yalçın Granit'e plaket-

Sarı-kırmızılı takımın iç saha maçlarında düzenlenen, ''Galatasaray efsanelerini anıyor'' organizasyonunun Kasımpaşa karşılaşmasındaki konuğu Yalçın Granit oldu.

Galatasaray'da basketbolcu ve teknik adam olarak efsaneleşen Yalçın Granit'e, müsabaka öncesi yönetim kurulu üyesi Sedat Doğan ve Galatasaray Sportif A.Ş. Genel Müdürü Lutfi Arıboğan tarafından plaket verildi.

Törenin ardından tribünleri selamlayan Granit'e taraftarlar da alkışlarla karşılık verdi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları