Arena'da 100'ler gülecek!

GÜNÜN MAÇI || Galatasarayımız, Arena'daki 100. Süper Lig maçında Antalyaspor'u konuk ediyor.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasarayımız ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek.

Arena'da saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Özgür Yankaya yönetecek.

Mücadeleyi Lig TV canlı yayınlayacak.

ARENA'DA 100. SÜPER LİG MAÇIMIZ

Galatasarayımız, Arena'daki 100. Süper Lig maçında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Sarı-kırmızılı takımımız, 2010-2011 sezonun devre arasında faaliyete giren Arena'da şu ana kadar 99 lig maçı oynadı. Galatasarayımız, sahasında oynadığı bu maçların 68'inden galibiyetle ayrılırken, 20'sinde berabere kaldı, 11'ini kaybetti.

Arena'da oynadığı müsabakalarda 203 gol atan sarı-kırmızılı takımımız, kalesinde ise 93 gol gördü.

TEK HEDEFİMİZ 3 PUAN

Teknik direktörümüz Jan Olde Riekerink yönetiminde sezona iyi başlayan Galatasarayımız, Antalyaspor ile yapacağı maçı da kayıpsız geçmeyi hedefliyor.

Süper Lig'de oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan sarı-kırmızılı takımımız, Antalyaspor karşısında 3 puan alarak yoluna namağlup devam etmek istiyor.

Sarı-kırmızılı takımımızda tedavilerine devam edilen Kolbeinn Sigthorsson, Serdar Aziz ve Nigel de Jong karşılaşmada görev alamayacak.

Sakatlığı geçen ve hafta içi takımla çalışmalara başlayan Lukas Podolski'nin de maç eksiği nedeniyle Antalyaspor karşısında forma giymesi zor görünüyor.

ARENA'DA SON 2 MAÇTA GOL DAHİ YEMEDİK

Galatasarayımız, bu sezon Türk Telekom Arena'da oynadığı 2 maçtan da gol yemeden galip ayrıldı.

Sahasındaki ilk maçta Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup eden sarı-kırmızılı takımımız, ikinci maçında ise Çaykur Rizespor'u 2-0 yendi.

ANTALYASPOR BİZİ ZORLUYOR

Galatasarayımız, Spor Toto Süper Lig'de rakibi Antalyaspor'u son yıllarda yenmekte zorlanıyor.

Rekabette toplam galibiyet sayısı bakımından Galatasarayımız'ın çok gerisinde olan Antalyaspor, son dönemde ise kolay kolay mağlup olmuyor. Rakibine son 4 lig maçında yenilmeyen kırmızı-beyazlı ekip, Süper Lig'de Galatasarayımız ile yaptığı son 17 müsabakadan ise 12'sinde puan almayı başardı.

İki takım arasındaki son 17 lig maçında Galatasarayımız 5, Antalyaspor 4 galibiyet alırken, 8 maç da berabere sonuçlandı.

DİKKATLER EREN DERDİYOK'UN ÜSTÜNDE

Galatasarayımız'ın Antalyaspor ile yapacağı maçta gözler, bu sezon sergilediği skorer performansla dikkati çeken Eren Derdiyok'ta olacak.

Süper Lig'de bu sezon çıktığı 5 maçta 5 kez rakip fileleri havalandıran Eren, Antalyaspor karşısında da takımının en önemli gol ayağımız olmaya çalışacak.

Galatasarayımız'ın ligin ilk haftasında Kardemir Karabükspor'u 1-0 yendiği maçın tek golüne imza atan Eren, 3-1 kazanılan Akhisar Belediyespor müsabakasında da rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Üçüncü haftada 1-1 beraberlikle tamamlanan Kayserispor müsabakasını boş geçen başarılı yıldızımız, dördüncü haftada ise 2-0 galip tamamlanan Çaykur Rizespor maçının gollerini kaydetti.

Eren Derdiyok, 5. haftada deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldıkları ve Dolmabahçe'de yapılan ilk derbi karşılaşmasının ilk golüne de imza atan isim oldu.

TARAFTARIMIZDAN YOĞUN İLGİ

Galatasaraylı taraftarlar, takımımımızın Arena'da Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmanın biletlerine yoğun ilgi gösteriyor.

Karşılaşma için şu ana kadar yaklaşık 30 bin bilet satılırken, kombine kartı olanlarla birlikte statta 40 bini aşkın taraftarın olması bekleniyor.

ARENA'DA 6. GÜNDÜZ MAÇI

Galatasarayımız, Arena'da 6. kez bir Süper Lig maçını gündüz saatlerinde oynayacak.

Sarı-kırmızılı takımımız, daha önce bu statta oynadığı 5 gündüz maçında 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAYIMIZ
Muslera
Cavanda
Chedjou
Hakan
Carole
Selçuk
Tolga
Yasin
Sneijder
Bruma
Eren

ANTALYASPOR
Fornezzi
Celutska
Diego
Sakıb
Motta
Charles
Yekta
Zeki
Serdar
Danilo
Samuel Eto'o

SAAT: 16.00
STAT: ARENA
HAKEM: ÖZGÜR YANKAYA
YAYIN: LİG TV

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları