Arena yansın!

Galatasaray yönetimi, ligde bu hafta oynanacak olan Mersin İdman Yurdu maçında Türk Telekom Arena'yı tıka basa doldurmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor mağlubiyetinin ardından Kayserispor deplasmanında aldığı 2-0'lık galibiyetle büyük moral depolayan Galatasaray'da gözler Mersin İdman Yurdu maçına çevrildi. Mersin İdman Yurdu karşısında Gökhan Zan ve Yekta Kurtuluş'tan yararlanamayacak olan Fatih Terim, diğer sakat ve cezalı futbolcuların yeniden takıma dönmesiyle tatlı bir kadro telaşı yaşamaya başladı.

Mersin İdman Yurdu karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Galatasaray'da sarı-kırmızılı taraftarların da bu maça büyük bir ilgi göstermesi bekleniyor. Gaziantepspor maçından önce bilet fiyatlarında indirime giden ancak bu maçta da Türk Telekom Arena tribünleri dolduramayan sarı-kırmızılı yönetimin Mersin İdman Yurdu maçındaki hedefi 40 bin taraftarın üzerine çıkmak...

Galatasaray taraftarı, Türk Telekom Arena'da oynanacak olan Mersin İdman Yurdu maçında 40 bin rakamını yakalayabilirse; bu sezon lig maçlarındaki tribün rekorunun da altına imza atmış olacak.

Bu sezon Türk Telekom Arena'da oynanan maçlarda 32 bin ortalama yakalayan Galatasaray'da yönetim kurulu üyesi Abdürrahim Albayrak da sarı-kırmızılı taraftarlara seslenerek; "Fatih hoca ile birlikte takımımızda ciddi değişiklikler yaşanıyor ve artık seri galibiyetler almak istiyoruz. Özellikle Arena'da oynanacka olan maçlarda taraftarımızın bizi yanlız bırakmamasını istiyoruz. En az bizim kadar onların da Galatasaray sevdalısını olduğunu biliyorum ve artık stadımızı tam anlamıyla doldurmanın zamanı geldiğini düşünüyorum" dedi.

Gaziantepspor maçında bilet fiyatlarında indirime giden Galatasaray yönetimi de Mersin İdman Yurdu maçında en düşük bilet fiyatını 20 TL olarak belirledi.

İŞTE BİLET FİYATLARI

1. Kategori - 210.00 TL
2. Kategori - 175.00 TL
3. Kategori - 90.00 TL
4. Kategori - 45.00 TL
5. Kategori - 30.00 TL
6. Kategori - 20.00 TL
7. Kategori-Rakip Takım - 20.00 TL

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA

"Mersin İdmanyurdu maçı 5 Kasım 2011Cumartesi günü saat 19:00’da oynanacaktır.

Galatasaray Kulübü olarak tüm taraftarlarımızın kurban bayramını kutluyor, Bayram Hediyesi olarak 5 Kasım 2011 Cumartesi akşamı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanacak Galatasaray – Mersin İdmanyurdu maçı biletlerinde %30 indirim yapıyoruz.

Bayrama tüm taraftarlarımızla birlikte, bol gollü bir galibiyetin coşkusuyla başlamayı dileriz.

Bilet satışları Biletix satış kanallarından 2 Kasım Çarşamba günü saat 13:00’den itibaren sadece GS Bonus kart sahiplerine, 3 Kasım 2011 Perşembe gününden itibaren ise genel satışa sunulacaktır.

Maç günü Metro ile stada ulaşım, stad kapıları ve bilet satış gişeleri saat 16:30’da hizmete açılacaktır.

KADIN ve 16 YAŞ ALTI ÇOCUK BİLETLERİ

Mersin İdmanyurdu maçında Türkiye Futbol Federasyonu talimatı gereği aşağıda belirtilen koşullarda Kadın ve Çocuk seyircilerine müsabakadan bir gün önce SADECE 4 Kasım 2011 Cuma günü  10:00-17:00 saatleri arasında “TFF Kadın ve Çocuk Gişesi” yazılı stad gişesinden ücretsiz bilet tahsisi yapılacaktır.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena da “Kadın ve Çocuk” seyircilerimiz için Doğu Tribünü 110, 116, 210 ve 216 No’lu bloklar ayrılmıştır.

Bilet temini koşulları;

Maçları ücretsiz seyredecek Kadın ve 16 Yaş altı taraftarlarımız ücretsiz biletlerini SADECE 4 Kasım 2011 Cuma günü ilgili gişeden TC Kimlik belgeleri fotokopilerini vermek kaydıyla alabileceklerdir. 2012 yılına kadar 01.01.1996 tarihinde veya daha sonra doğmuş çocuklar, 16 Yaş altı çocuklar olarak kabul edilmektedir.

1. Kadın ve 16 yaş altı taraftarlarımız biletlerini gişeden  T.C. kimlik fotokopilerini göstererek alacaklar ve maç günü 16 yaş altı çocuklar yanlarında ebeveynleri ile stada giriş yapacaklardır, (biletleri olsa dahi 16 yaş altı çocuklar tek başlarına giriş yapamayacaklardır),

2. Veliler soyadı tutmak kaydıyla çocuğunun kimlik fotokopisini göstererek yanlarında çocuğu olmadan da maçdan bir gün önce gişeden bilet alabilirler,

3. Çocuğunu bırakamayacağını söyleyerek söz konusu tribünlere bedava biletle veya sadece çocuğunun bileti ile girmek isteyen ERKEK velilere kesinlikle izin verilmeyecektir.

Taraftarlarımızın Spor Toto Süper Ligi müsabakalarında sorun yaşamamaları için yukarıda belirtilen talimatlara uyulması konusunu önemle belirtiriz.

ENGELLİ BİLETLERİ

Engelli biletleri için Galatasaray.org daki elektronik formun doldurulması gerekmektedir. Bu formu dolduran ilk 260 kişiye engelli bileti sağlanacaktır (84 engelli, 88 x 2 Tekerlekli Sandalye ve refakatçisi). Formu ilk dolduran 260 kişinin listesi resmi sitede kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Engelli biletleri ücretsiz olarak 4 Kasım 2011 Cuma günü 10:00 – 17:00 saatleri arasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Aslanlı yol üzerinde bulunan bilet gişesinden dağıtılacaktır. Sadece resmi sitede adı açıklanan kişilere verilecek olan biletleri almak için Başbakanlık Özürlü Kimlik Kartı’nın bir fotokopisini getirmek mecburidir."
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları