Ara transfer için rapor hazırlıyor

Galatasaray’daki geleceği tartışma konusu olan Teknik Direktör Cesare Prandelli, yeni sezonun hesaplarını yapmaya başladı. İşte yaşanan gelişmeler ve detaylar burada...

Galatasaray’daki geleceği tartışma konusu olan Teknik Direktör Cesare Prandelli, yeni sezonun hesaplarını yapmaya başladı.

Duygun Yarsuvat başkanlığında oluşan yönetimden tam destek alan İtalyan çalıştırıcı, ocak ayındaki ara transfer dönemi için raporlar hazırlıyor. Öncelikle takımdan gönderilecekleri belirlemeye çalışan tecrübeli teknik adam, 9 haftalık dilimde futbolcuların maç ve antrenman grafiklerini takibe alacak. Belirlenen süre sonunda oluşacak tabloya göre de Sarı-Kırmızılı ekipte revizyon yapılacak. Mali sıkıntı içinde bulunan Galatasaray yönetimi, yıldızlara teklif gelmesi halinde de bunu kulübün menfaatleri doğrultusunda değerlendirecek. Şişkin kadroyu 26 kişi ile sınırlandırmayı planlayan yönetim, UEFA’nın koyduğu mali kriterler çerçevesinde yeni isimleri kadrosuna katacak. Teknik Direktör Prandelli’nin yetersiz bulduğu ve fazla forma şansı tanımadığı Bruma’nın Portekiz Milli Takımı’nda sergilediği performans camiayı umutlandırdı. Genç oyuncunun İngiltere’ye karşı gösterdiği mücadele ve yaptığı asist İtalyan çalıştırıcıyı fazlasıyla memnun etti. Teknik heyet, genç yeteneğe Galatasaray’daki başarı grafiğini yükseltmesi yönünde uyarı yapacak.

Ayrıca, alacakları yüzünden kulüple problem yaşayan Sneijder’in menajeri Guido Albers yine tartışma oluşturacak açıklamalara imza attı. Albers, bu kez de Hollandalı’nın İtalya’ya dönmek istediğini söyledi. İngiltere’de yayın yapan Daily Express’e konuşan ünlü futbolcunun menajeri, “Galatasaray, maaşları ödemekte zorlanıyor. Sneijder, İtalya’ya dönme konusuyla yakından ilgileniyor.” ifadelerini kullandı. Juventus’un, Sneijder’e transfer teklifinde bulunduğu iddia edilmiş, Hollandalı ise “Ben Galatasaray’da mutluyum. Problem yaşarsam, yönetimle oturur çözerim.” diyerek Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılmayacağını açıklamıştı.

 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları