Antalyaspor, Aydın'da ısrarcı mı?

Son haftalarda Galatasaray'da performansını yükselterek teknik direktörü Fatih Terim'in gözüne giren Aydın Yılmaz ile ilgili açıklama geldi.

Son haftalarda Galatasaray'da performansını yükselterek hem teknik direktörü Fatih Terim'in gözüne giren hem de takıma katkı sağlayan Aydın Yılmaz ile ilginç bir gelişme ortaya çıktı.

Sarı-Kırmızılılar devre arasında Necati Ateş'i renklerine bağlarken, sözleşmeye "2011-2012 sezonu sonunda, Galatasaray'ın Aydın Yılmaz veya tarafların mutabakata varacaklarımuadili bir diğer futbolcusunu bonservis bedeli almaksızın Medical Park Antalyaspor'a transfer edileceği hususunda da taraflar ilke mutabakatı sağlanmıştır" maddesini koymuştu.

ISRARCI OLMAYACAĞIZ

Aydın'ın bu yükselen performansı sonrasında Akdeniz kulübünün başkanı Hasan Akıncıoğlu, "Bize Aydın Yılmaz önerisini Galatasaray kulübü yaptı. Tercihimiz değildi ve herhangi bir futbolcu istemiştik. Onun ismini sözleşmeye yazan Galatasaray'dır" açıklamasını yaptı. Akıncıoğlu, "Galatasaray bize Aydın ya da ona eşdeğer bir oyuncuyu verecek. Aydın'da ısrarcı olmayacağız. Aramızda centilmenlik anlaşması var doğal olarak böyle bir pazarlık içine girip, elimizi güçlendirmek adına adımlar atmayacağız. Hangi futbolcuyu vereceklerse onu kadromuza katacağız" dedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları