'Altın' tarife!

Felipe Melo konusunda aceleci davranmak istemeyen Galatasaray fiyat kırma taktiği uygulayarak yıldız oyuncunun transferini en uygun rakama bitirmeyi amaçlıyor.

Transferi bitti bitiyor derken bir türlü netlik kazanmayan Brezilyalı yıldız Felipe Melo için, hem menajerlerine hem de Juventus kulübüne son teklif yapıldı.

Geçtiğimiz sezon 3,3 milyon Euro garanti ücret, artı maç başına 30 bin Euro alarak takımın en çok kazanan futbolcusu unvanını elinde bulunduran yıldız oyuncuya "Hamit tarifesi" teklif edildi. 3,3 milyon Euro'da direten Melo'nun yıllık ücretini 2,9 milyon Euro artı maç başına 20 bin Euro olarak belirleyen yönetim, "Hamit'ten fazla veremeyiz" restini çekti.

FİYAT KIRMA TAKTİĞİ

G.Saray, son hamleyi ise yıldız oyuncunun bonservisi için 7 milyon Euro isteyen Juventus kulübüne yaptı. İtalyanlar'la sıkı bir pazarlığa girişen Sarı-Kırmızılılar, istenen 13 milyon Euro'luk bedeli önce 8'e, ardından da 7 milyon Euro'ya kadar indirmişti. Ancak bu rakamı da çok bulan yönetim, 5,5 milyon Euro'luk son bir teklif yaparak beklemeye koyuldu. Juventus kulübünün önce bu öneriyi geri çevirdikleri ancak daha sonra cevap vermek için süre istedikleri öğrenildi. Melo konusunda aceleci davranmayarak fiyat kırma taktiği uygulayan Cimbom, böylece yıldız oyuncunun transferini en uygun rakama bitirmeyi amaçlıyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları